L'Escorxador
Vilassar de Dalt

Av. de Sant Sebastià, 40

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Ajuntament de Vilassar de Dalt (Pl. de la Vila, 1 - 08339)
    Jordi Montlló Bolart

Nau de planta rectangular construïda per acollir l'escorxador municipal, actualment en desús. La seva alçada correspon a dues plantes. La coberta és a dues aigües amb el carener paral·lel a les façanes transversals.
    Els paraments són de paredat comú amb verdugades, cordó o faixa de tres filades de totxos col·locats de pla. Les cantonades i el perfil de les obertures també són de maons. El conjunt està rematat per un frontó semicircular sobre l'eix central de les dues façanes transversals i acroteris als escaires. Un frontó amb òcul, corona les fes façanes curtes.
    S'utilitzen elements de ceràmica a modus de brise-solei pel tancament de les finestres, que són d'arc escarser.