La Pedra Blanca
Vilassar de Dalt

II-I aC
    es desconeix l'abast real del jaciment per tractar-se de troballes en superfície.
    Llei del Patrimoni Cultural catala 9/1993
    Si (1166 CC.AA)
    Jordi Montlló Bolart

s tracta de la troballa en superfície de material ceràmic arqueològic. En concret, l'any 1987, durant els rebaixos dels terrenys per instal·lar-hi el complex Illa Fantasia es van documentar fragment d'àmfora itàlica, ceràmica de vernís negre del tipus Campaniana B, àmfora romana local, ceràmica ibèrica comuna a torn i a mà i dolies. No es va documentar cap estructura arquitectònica ni material constructiu. La presència a la zona del camí del mig, brancal de la Via Augusta i d'altres jaciments i punts de trobada, fan pensar que es tracta de material d'origen proper.

Materials dipositats en el Museu de l'Estampació de Premià de Mar.

Jaciment documentat l'any 1987 per Jordi Bagà i Ramon Coll, que efectuaren la troballa dels materials.