La Moderna
Martorell

Plaça de la Vila, 35

Presenta cert estat de deteriorament.
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Habitatge entre mitgeres de planta baixa i tres plantes superiors. Els baixos estan ocupats per un local comercial. Les obertures dels dos primers pisos son arcs escarsers, les dues finestres tenen ampits de pedra i els balcons baranes de ferro simples. L'últim pis té tres arcs de mig punt a mode de galeria. L'element més destacat de l'habiatatge són els esgrafiats de fons vermellós amb motius en blanc. La part superior està decorada amb figures geomètriques. La planta baixa està aplacada amb rajoles més pròpies d'espais interior d'habitatges.

A la façana es pot llegir la data de 1821. En aquest edifici es va establir l'antiga confiteria "La Moderna". Conté esgrafiats bastant carregats on es pot llegir la frase "Visca l'amor" i que conté motius neoclàssics i alguns símbols al·legòrics de la maçoneria. Es desconeix l'autor dels esgrafiats, que van ser restaurats per Ferran Serra.