La Cova del Lladre
Lluçà

Pujals
    Emplaçament
    A poca distància a migdia de la casa de Pujals, a tocar del terme municipal de Sant Agustí de Lluçanès.

42.08967
    2.10551
    426024
    4660119
    08109 - 260
    08108A007000090000BW
    Virgínia Cepero González

Es tracta d’una petita cova que es troba a poca distància i a migdia de la casa de Pujals, a tocar del terme municipal de Sant Agustí de Lluçanès. Es troba en un indret de molt difícil accés.

Presenta una petita boca, amb una galeria horitzontal molt estreta, d’uns 5 m, que només permet l’accés al seu interior reptant, i dona pas a una galeria ample però no gaire alta.

Informacions facilitades per Jordi Camps.

Es troba en un indret de molt difícil accés. La boca de la cova és molt petita i només és visible des de molt a prop. Tampoc hi ha referències geogràfiques que permetin indicar el seu accés amb precisió.

Segons la tradició oral, la cova havia estat utilitzada com a amagatall durant la guerra civil espanyola (1936-1939).