La Costa dels Gats
Lluçà

Sant Cristòfol de Borrassers
    Emplaçament
    A poca distància al nord-est del nucli de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a les proximitats de Sant Cristòfol de Borrassers.

42.08385
    2.08588
    424394
    4659490
    08109 - 261
    Normes Subsidiàries del Planejament. Lloc d’interès natural-ecològico-paisatgístic.
    Virgínia Cepero González

La Costa dels Gats es troba a poca distància al nord-est del nucli de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a les proximitats de Sant Cristòfol de Borrassers.

Es tracta d’una zona que ocupa una posició elevada a tocar de la carretera BV-4341, que destaca pel seu interès natural i que permet la contemplació d’unes bones vistes del paisatge del Lluçanès.

El tram de la carreta que travessa la Costa dels Gats ha estat sovint utilitzat durant el Ralli d’Osona.

AJUNTAMENT DE LLUÇÀ (2000) Normes Subsidiàries del Planejament. Normativa (text refós). Lluçà: Ajuntament de Lluçà.