La Caseta
Montseny

Camí de la Caseta

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

La Caseta és una masia del segle XVIII que va ser reformada a finals del segle XX, quan es va avançar la façana i es va ampliar en alçada. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures, amb el portal d'arc de mig punt adovellat al centre i els finestrals de pedra carejada, la majoria de factura moderna. Està construïda aprofitant el desnivell natural del terreny, pel que la part posterior està a nivell del pis superior. Aquí hi ha un finestral amb una creu i l'any "1712" intercalat, que el propietari explica que abans de la reforma estava a la façana principal. El tractament exterior dels murs és de pedra vista.