Fonda Matagalls
Montseny

C. Can Codina Xic, s/n
    Dins el poble

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

La Fonda Matagalls és un edifici del segle XVIII situat dins el poble de Montseny. És un edifici format per dos volums superposats que s'adossen a una altra casa tot formant una placeta. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix ascendint unes escales per un portal amb llinda de fusta i brancals de pedra, el qual es troba alçat respecte el nivell pel carrer. Els finestrals són amb llinda de pedra i brancals ceràmics, tant a la façana principal com a la lateral. El tractament exterior dels murs és la pedra vista.

Antiga fonda situada al centre del poble. Actualment segueix funcionant com a restaurant.