Jardins de la Sala
Folgueroles

Plaça de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
    Emplaçament
    A la banda sud-est del nucli urbà, dins de la finca del mas la Sala, entre la masia i la zona d’hortes del mas

41.9381
    2.31928
    443570
    4643128
    08083 - 61
    BPU. Catàleg de béns a protegir del POUM de Folgueroles.
    Ref. Cad.: 3633505DG4433S
    Adriana Geladó Prat

Espai enjardinat de planta rectangular, situat dins de la finca del mas la Sala i ubicat a la banda de migdia de la casa i a la banda de llevant del carrer de la Font de la Sala. L’espai, delimitat amb una tanca de pedra, presenta un accés des de la banda de tramuntana emmarcat amb dos pilars bastits amb maons, i rematats amb un coronament esglaonat de pedra amb orles superiors. L’interior de l’espai es troba distribuït en diverses parcel·les rectangulars, separades amb murs de pedra i destinades a diversos usos: dos horts, una piscina i un edifici de planta rectangular que integra la font del Boix de la Sala. A la banda de llevant del recinte hi ha diversos espècimens botànics. Segons la documentació consultada, una part del recinte està arranjat amb un estil de caire modernista.

No es va poder accedir a l’interior de la finca.

NAVARRO ACEBES, Ferran (2021). Catàleg de béns a protegir. R18/07 Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Folgueroles. Consultat 24 octubre 2021, des de https://dtes.gencat.cat/rpucportal/ Núm. Identificació B.07.