Jaciment Torre del Rector
Santa Perpètua de Mogoda

Legal i física
    Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic
    Ref. Cad: 21012; 18005 (Varis propietaris)
    Goretti Vila i Fàbregas

El Jaciment Torre del Rector es troba dins un recinte tancat on hi ha la masia coneguda com a Torre del Rector. En l'entorn d'aquest edifici, sembla que pel costat de ponent d'aquest es van localitzar restes ceràmiques, alguna sitja i un abocador amb grans quantitats de teules romanes. El jaciment va ser destruít en construir-se el poligon industrial. L'únic espai on es va efectuar una intervenció arqueològica va ser a un "abocador de material on només hi havia restes de tègula i d'àmfora". Aquest jaciment va ser situat cronològicament entre els inicis del segle IdC i un moment proper al final de l'imperi.

Aquesta zona es troba dins d'una àrea d'expectativa arqueològica referenciada amb el número 35 dins la memòria històrica del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Santa Perpètua de Mogoda.

GARCIA, Pere (2008). "El patrimoni de Santa Perpètua de Mogoda. Crònica del Grup Pro Arqueologia i Història". L'ordit, nº 2. Centre de Recerques i Estudis Mogoda. Santa Perpètua de Mogoda. Pàg. 200-218.