Jaciment paleontològic d'Òdena
Òdena

Cenozoic
    En tractar-se de diversos llocs del terme sempre està supeditat a alteracions.
    Ajuntament d'Òdena. Plaça Major, 2
    Lluís Pedraza i Jordana

Jaciment paleontològic. Associació faunística: Harpatocarcinus punctulatus, Neptunus catalanicus, Actinacis cognata, Astreopora tecta, Caulastrea pseudoflabellum, Careiphylia octopartita, Plascosmilopsis bilobulatus, Stylophora contorta, Parisis d'achiardii, Acropora bancellsi, Cyclolitopsis patera, Dictyaraea octopartita, Stylocoenia taurinensis, Goniapora rudis, Pattalophillia cycolitoides

ÁLVAREZ, G. (1993). Cnidaris fòssils de la conca d'Igualada. Tesi doctoral. Universitat de Barcelona, Barcelona. BATALLER, J. R. (1949): "La Paleontología en Igualada", Miscellanea Aqualatensia, núm. 1, Centro de Estudios Comarcales de Igualada, Igualada, p. 68-71. DE RENZI DE LA FUENTE, M. (1974): "L'eocèn marí de la comarca de l'Anoia", Miscellanea Aqualatensia, núm. 2, Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada, Igualada, p. 11-27. GÓMEZ, J. (1989). Decàpodes fòssils d'Espanya (Decapoda Cretaci-Plistocè) conservats al Museu de Geologia de Barcelona. Catàleg de col·leccions, 1. Museu de Geologia, Barcelona. ROMERO I MARSAL, Josep (1997): "Els foraminífers bentònics del Puig Aguilera", Miscellanea Aqualatensia, vol. VIII, Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada, Igualada, p.257-311. ROMERO I MARSAL, Josep (1999): "Prematura aparició de microfauna, suposada històricament característica de l'eocè superior, a la conca d'Igualada", Miscellanea Aqualatensia, vol. IX, Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada, Igualada, p.83-107. VIA, L. (1969): "Crustáceos decápodos del eoceno español", Pirineos, 91-94, CSIC, Jaca, p. 3-479.