Jaciment de Can Palomeres
Malgrat de Mar

-II/I
    Parcialment malmès pels rebaixos fets en el camí.
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

En el marge del camí que va a Can Palomeres s'hi va localitzar ceràmica íberoromana en superfície. En una prospecció posterior s'hi va trobar una vora de terra sigil·lada Itàlica, fragments d'àmfora tarraconense i tègules. Per les característiques de la troballa s'ha apuntat a ala possibilitat de l'existència d'un camp de sitges en la seva proximitat.

El jaciment va ser descobert durant la realització de la Carta Arqueològica l'any 1987. Durant la revisió que es va fer de la mateixa l'any 2008 s'hi van localitzar noves restes.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Malgrat de Mar (Maresme). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.