Motel
Malgrat de Mar

Neolític
    Edats dels Metalls
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

En motiu d'un tall al terreny realitzat durant unes obres a la zona, es va descobrir una cova amb restes de vasos ceràmics, destrals i ossos. En visites posteriors no s'hi han localitzat restes, tot i que per les seves característiques podria tractar-se d'una cova habitada o bé sepulcral, datat entre el neolític i d'edat de bronze.

També es coneix com Roca de Nit.

El jaciment va ser documentat durant la realització de la Carta Arqueològica l'any 1987. Durant la revisió que es va fer de la mateixa l'any 2008 no s'hi van localitzar noves restes.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Malgrat de Mar (Maresme). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.