Can Kuufer
Malgrat de Mar

-III/V
    Parcialment destruït.
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

A la proximitat de la piscina del càmping Can Kuffer s'hi van documentar diversos enterraments romans. Més endavant, s'hi va localitzar ceràmica romana en superfície, així com restes de murs que van identificar-se com una possible vil·la romana. En una visita posterior no es van localitzar les restes per l'estat del terreny.

Les primeres notícies del jaciment es recullen a la Carta Arqueológica de España. Més endavant, consta a "Vías y poblamiento romano en el territorio del área metropolitana de Barcelona" de J. Estrada. Durant la realització de la Carta Arqueològica de l'any 1987 s'hi van documentar restes romanes. En la revisió de la mateixa feta l'any 2008 no es van localitzar les restes, atès l'estat del terreny.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Malgrat de Mar (Maresme). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.