Jaciment de Can Burguès
Santa Eulàlia de Ronçana

Edats dels Metalls
    -XVII/-VII
    Podria haver quedat malmès o destruït per la construcció d'un mur de formigó.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem S.L.

En un dels marges dels camps a xaloc de la masia de Can Burguès s'hi van localitzar dues estructures en forma de clot, que podrien correspondre's amb unes sitges que van ser reutilitzades com a abocadors. Actualment, el marge s'ha refet amb un mur de formigó que no permet observar les restes.

El jaciment va ser documentat per M.A. Petit.

BOSCH, J.; VILA, L.; ALACAMBRA, P. (1985). "Les comunitats del Neolític final- Calcolític i Edat del Bronze", Els orígens del Vallès Oriental: introducció a l'arqueologia de la comarca. Granollers: Museu de Granollers.
    Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.