Habitatge a la carretera Laureà Miró 198
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 198

Desconegut
    Bo
    Tot i que l'estat de conservació de l'estructura és correcte, l'edifici pateix d'una certa manca de manteniment i neteja.
    BCIL (19/10/88)
    36073
    0117121DF2801E
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de mitjanes dimensions situat en un petita parcel·la força estreta. És de planta rectangular i està cobert amb terrat a la catalana. En alçada s'estructura en planta baixa i dos pisos, tot i que la seva alçada (superior a la de la majoria d'edificis d'aquest carrer) es veu accentuada per l'acabament superior de la façana. La façana s'organitza en dues rengleres verticals d'obertures perfectament superposades. Les de la planta baixa són porta i finestra respectivament. Les dels pisos superiors són portes que donen a sengles balcons En aquest cas tenen una petita decoració a base d'una motllura que recorre la façana transversalment amb línies sinuoses tot destacant les portes. Els balcons són de plataforma rectangular amb barana de ferro forjat. A la part superior se superposen tres elements: una petita cornisa de motllures, un petit fris amb sanefa esgrafiada i espiralls que delaten la cambra d'aire, un petit ràfec de motllures i teules i el parapet del terrat. Aquest dibuixa unes formes sinuoses que arrenquen de dues peanyes de secció quadrada situades als extrems i que sostenen uns gerros. El parapet es fa més alt a la part central de l'edifici i en l'espai que es crea presenta un ócul protegit amb estructura de ferro forjat i flanquejat per unes impostes que es projecten per sobre de la línia del parapet.