Habitatge a la carretera Laureà Miró 131 - 137
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 131 - 137

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Conjunt de petits habitatges entre mitgeres integrats en un únic edifici de mitjanes dimensions. Aquest és de planta rectangular i aparentment està cobert amb terrat a la catalana. S'estructura en planta baixa i dos pisos. La planta baixa ha sofert modificacions importants degut a la presència de comerços als baixos. En el primer pis observem la balconada dels números 135 i 137 a la qual s'hi accedeix a través de tres portes rectangulars marcades amb impostes perimetrals. Pe contra, en el número 131 s'observen dos petits balcons amb una sola porta d'accés cadascun. El pis superior presenta cinc balcons petits amb portes rectangulars. Tots els balcons són de plataforma rectangular senzilla i barana de ferro forjat, tot i que cal destacar la plataforma de la balconada del primer pis, que en la seva part inferior té unes formes curvilínies (imitant arrencades d'arc). La part superior de l'edifici presenta una cornisa motllurada i el parapet del terrat pla que corona l'edifici.