Habitatge a la carretera Laureà Miró 138
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 138

Desconegut
    L'edifici té un bon estat de conservació, però està mancat de manteniment.
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Casa de petites dimensions entre mitgeres, estructurada en alçada en planta baixa i pis. Està coberta a dues aigües amb el carenar paral·lel a la façana. La planta baixa està molt modificada. El pis superior presenta un balcó tancat amb balustres al qual s'accedeix des de dues portes situades als seus extrems. Són de forma rectangular amb els angles arrodonits i, a la part superior, presenten una decoració a base de rajoles de ceràmica vidriada de tons blanc, blau i ocre. Per sobre del conjunt, un ràfec suportat en mènsules i el coronament de l'edifici, que amaga la teulada i pren unes formes mixtilínies. Al centre hi ha un ócul en forma de circumferència, avui dia cec. Les pilastres dels extrems estan coronades per pinyes.