Goigs a la Mare de Déu de la Consolació
Santa Coloma de Cervelló

Música i dansa
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Goigs amb la capçalera "Goigs de Ntra. Sra. De la Consolació col·locada en la hermita de S. Antoni Abat, del Terme de Santa Colóma de Cervelló, del Bisbat de Barcelona". El gravat mostra la Mare de Déu de la Consolació, coronada i sostenint a la mà dreta un pom de flors i a l'esquerra un infant Jesús. La imatge, emmarcada per un arc i uns cortinatges, té als seus peus un paisatge aturonat a l'esquerra del qual hi ha una població (presumiblement Santa Coloma de Cervelló) i, a la dreta, un pont que santa un riu (el Llobregat?) fins arribar a una construcció. A ambdós costats del gravat hi ha àngels venerant-la. L'orla és amb motius vegetals. El text, a dues columnes (separades entre si per un corondell d'estels) consta de 9 estrofes i una tornada. Al peu, conclou amb una oració en llatí. Finalment, sota l'orla, hi consta el nom de la impremta: "Barcelona: en la Estampa de Miquel y Tomas Gaspar, baixada de la Presó, frente la plaça del Rey", sense l'any d'impressió.