Goigs a Sant Antoni (2)
Santa Coloma de Cervelló

Música i dansa
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Goigs amb la capçalera "Goigs a Sant Antoni Abat, que es venera a l'ermita de la muntanya de Montpedrós, parròquia de Santa Coloma de Cervelló". El gravat, que trenca la línia superior de l'orla (de fulles i cireres) mostra Sant Antoni Abat vestit amb uns hàbits. Sosté un bàcul a la mà esquerra, i porta un llibre tancat a la dreta. Davant seu hi ha un porquet. Aquesta imatge del Sant es fon amb la de l'ermita a la que dóna nom. En aquesta part del gravat hi consta el nom de l'autor de la il·lustració, J. Rovira. El text, a tres columnes sense corondells, consta de 7 estrofes i una tornada. Sota el text hi ha la partitura. Al peu hi consta l'autoria: lletra i música de Mn. Josep Soler i dibuix de Jordi Rovira; també hi ha l'any: 1987. Finalment, trencant la part inferior de l'orla, hi ha un nou gravat que representa l'església de Santa Coloma amb el Montpedrós (i l'ermita de Sant Antoni) al fons.