Fusteria Godàs
Premià de Mar

Carrer Enric Prat de la Riba, 38-40

Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres de planta quadrangular que consta de planta baixa i planta pis. A la planta baixa hi ha una fusteria i a la planta pis hi ha dos habitatges. La coberta és de teules àrabs a la meitat septentrional a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, i amb terrat pla a la part meridional. La façana té una disposició simètrica que es defineix a la planta baixa per dues grans entrades a la fusteria, amb llinda, entre mig de les quals hi ha dues petites obertures; i dues portes d'accés als habitatges en els laterals. A la planta pis, hi ha quatre balcons suportats per dues mènsules de fusta cadascun i amb les baranes de fusta i amb persianes enrotllables. Al mig, hi ha un plafó de rajoles (4 x 5) de color blau amb la imatge de Sant Josep i Jesús treballant a la seva fusteria. El parament de la façana és un esgrafiat imitant carreus posats a portell a la planta baixa i llis a la planta pis, amb esgrafiats per sota la cornisa i emmarcaments en relleu al voltant de les obertures dels balcons. La façana té un coronament central que sobrepassa el pla de coberta amb les lletres S i G esgrafiades en el medalló central. A cada costat hi ha una barana de fusta. Conserva, a la façana, la porta original del comptador d'aigua quan l'any 1928 es va municipalitzar el servei de subministrament d'aigua.