Forns de can Batlle
Dosrius

Veïnat de Batlle - Carretera BV-5101, km. 4,3 - Zona de Dosrius
    Al nord-est del nucli urbà de Dosrius, damunt de la Centre Esportiu de Dosrius

Afectats per la vegetació, amb reformes modernes.
    Adriana Geladó Prat

Restes d'uns possibles forns aïllats situats dins d'una zona d'horts al costat de la masia de can Batlle, a la banda de ponent, tocant a la carretera a Canyamars. S'observa una estructura de planta rectangular bastida en terra al costat d'un talús de la zona. Els seus murs estan rubefactats per l'acció del foc i molt afectats per la vegetació present a la zona. També presenta alguna reforma posterior feta amb totxo, relacionada amb l'activitat que es genera als horts. Al costat d'aquestes restes s'intueix una altra estructura, tot i que l'abundant vegetació de la zona fa impossible la seva identificació.

És probable que aquests forns tinguessin relació amb la masia de can Batlle, situada al seu costat. Es podria tractar de les restes d'uns forns de teuleria o de calç relacionats amb alguna possible reforma o reparació de la casa.

Informació oral: Marc Bosch.