Forn del bosc de can Serra 2 Dosrius

Bosc de can Serra - Zona de Dosrius
A la banda de llevant del nucli urbà, sota l'escola bressol La Caseta del Bosc de can Martorell

Restes degradades i completament cobertes de vegetació.
Adriana Geladó Prat

Restes d'un forn de terrissa aïllat de grans dimensions, construït en un terreny aterrassat i situat en una zona boscosa. S'hi accedeix des d'una línia de baixa tensió situada sota l'escola bressol, en direcció sud. L'estructura està situada prop de la riba nord del sot de les Canals i està molt afectada per l'abundant vegetació que cobreix la zona. Està bastida aprofitant un dels desnivells del terreny i se li intueix una planta rectangular. Està bastida en maons i també s'observen trams rubefactats per l'acció del foc.

En l'actualitat, els terrenys formen part de la masia de can Martorell, tot i que antigament havien format part de les propietats de la casa de can Serra, situada a la Pujada del Castell.

Informació oral: Pere Rovira [Entrevista: 14-02-2018].