Forn de can Font
Ullastrell

Ruta de can Font, 08231
    A l'encreuament entre el camí de la Roureda i la ruta de can Font

El forn està completament arruïnat i cobert d'una abundant vegetació que fa que resti amagat.
    Adriana Geladó Prat

Restes d'un forn aïllat situat al bell mig d'una zona boscosa, just a l'encreuament entre el camí de la Roureda i el corriol que puja per la ruta de can Font. Les restes estan situades al costat del corriol, en el desnivell que enllaça amb el camí. Tot i que actualment la zona està coberta d'una abundant i espessa vegetació, s'observa una estructura força enrunada bastida en pedra, que sembla marcar una planta en forma d'U. La banda oberta de l'estructura està situada a la cota més baixa del desnivell.

La font forma part de la ruta de can Font, senyalitzada pel grup Rialles i alguns veïns del poble entre els anys 1989 i 1990. Un plafó metàl·lic situat a la plaça Lluís Companys dóna les indicacions necessàries, amb l'itinerari a seguir i el temps que es necessita per arribar als elements destacables.

És probable que el forn estigués destinat a la producció de maons per poder construïr el pont del Masover, situat a escassa distància d'aquest per la ruta de can Font.