La formatgeria Artefor és una iniciativa de Jordi Arroyo, que instal·la el seu obrador a Vilassar l'any 2012. Els productes que ofereix són formatges de llet pasteuritzada d'ovella, de cabra i ara un de vaca. Són formatges de pasta tova i auto premsat, madurats amb cambra frigorífica. Utilitza quall animal i el temps de maduració varia segons el formatge.
Els d'ovella són el Forcat, el Burriac i el rodonet d'ovella; els de cabra són el Lingot de cabra i el Rodonet de cabra; i el de vaca es diu Sant Bartomeu. El Burriac és tipus tupí amb ratafia i aiguardent d'arròs del delta de l'Ebre.
Els rodonets, tant de cabra com d'ovella estan rentats manualment, un a un, amb aigua de mar. El Sant Bartomeu, que està fet amb llet de vaca, i sense lactosa ha estat premiat i a partir d'ara es comercialitzarà. Cada tipus de llet prové d'un mateix ramat: el de cabra d'un ramat d¡Arenys de Munt; el d'ovella d'un ramat del Pirineu i el de vaca de Cardedeu.