Font del Salt
Sant Agustí de Lluçanès

Sector nord-est del terme municipal
    500 metres al sud-est de Casademunt de Pi per pista forestal.

Bo
    L'utilització de la font per a abeurar el bestiar provoca un gran fanguissar davant la font. Seria interessant assegurar que el pas del bestiar no impossibiliti l'accés normal a la font.
    Jordi Compte i Marta Homs

La font del Salt està situada a l'extrem nord-est del terme municipal, a la cara nord del serrat de la Claror.
    S'accedeix a la font des d'una pista forestal que surt de la masia de Casademunt de Pi i descendeix fins entrar en terme municipal de Sora, des de la pista s'ha d'agafar un corriol no senyalitzat d'escassos cinquanta metres que condueix entre boixos fins la font.
    La font està formada per un abeurador arrebossat amb ciment, situat sota una balma a on es recull l'aigua que s'escola per les petites cavitats que té la paret.
    L'entorn de la font té un gran valor paisatgístic, tant per les formacions rocoses que decoren la balma, com per la vegetació que creix sobre la mateixa roca i en l'entorn proper.

En el moment de visita (desembre 2005) l'abeurador tenia aigua, gelada, encara que a un nivell força baix.
    Actualment la font només s'utilitza per abeurar al bestiar.

Segons el propietari antigament l'aigua feia un salt per sobre les roques de la balma i d'aquí en va sorgir el topònim. Actualment l'aigua es filtra per més avall.