Font del Go
Navàs

Bages
    Sector oest del terme municipal. Antic terme del castell de Torroella, parròquia de Sant Salvador de Torroella.
    Emplaçament
    Carretera a Cardona (C-55), sortida al km. 53 cap a Sant Salvador de Torroella. A l'església de S.S.T. seguir camí en direcció NW 1 km aprox. Poc abans de les ruïnes de la casa de cal Bosqueter, corriol a la dreta..
    381

41.8817
    1.70726
    392739
    4637450
    08141 - 233
    Entorn poc cuidat
    BPU
    Pla Especial Urbanístic de Protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals de Navàs (Bages), 2018. Núm. 01.BAMP (fitxa genèrica de fonts). Nivell 4. Ambiental.
    08140A016000030000IG
    Jordi Piñero Subirana

Font de clot que neix sota una balma força àmplia, en un indret ombrívol i frondós prop del torrent del Conill. Més avall de la font hi havien uns horts de la casa anomenada Go, actualment en ruïnes.

Informació oral facilitada per Josep Duarri, de Palà de Torroella