Font del Carrer Dr. Martí Soler
Vilassar de Dalt

Carrer Dr. Martí Soler

Ajuntament de Vilassar de Dalt (Pl. de la Vila, 1 - 08339)
    Jordi Montlló Bolart

Font situada a l'extrem del Carrer Doctor Martí Soler adossada al mur de la Riera de Targa. El sortidor, de polsador i fet de llautó, està en el mateix mur. En aquest tram el coronament és en forma circular, rematat amb maó posat a sardinell. La pica de l'aigua, que s'alça 15 cm del terra té una delimitació semicircular, també amb maons posats a sardinell. En el frontó del coronament es pot veure esgrafiat la data de 1927.
    El parament és arrebossat sense pintar.

Aquesta font, forma part del conjunt d'aquest carrer que manté l'esperit del seu urbanisme original tot i que al davant s'ha obert un nou carrer asfaltat i obert al trànsit.
    Es construeix l'any 1927 quan hi ha una reestructuració i canvi d'ubicació de les basses o safareigs.

El carrer Dr. Martí Soler connecta de sud a nord, la Baixada de la Font de la Teula amb la Riera de Targa és paral·lel al carrer Llessamí. Està format per cases de cós de planta rectangular.
    Conserva a la part del davant alguns solars i parcel·lacions que són el testimoni dels antics horts de les cases.