Font de Santa Maria del Camí
Veciana

Santa Maria del Camí

Ajuntament de Veciana (Pl. de Ramon Servitje - 08289- Veciana).
    Jordi Montlló Bolart

Font situada enfront l'edifici social del nucli de Santa Maria del Camí. Està més elevada que el nivell del carrer, i cal superar cinc esglaons. La paret frontal de la font, on hi ha l'aixeta és la paret de la terrassa de l'edifici. Encapçalada per un fals arc de mig punt amb una pica de pedra de secció circular, col·locada damunt d'un pedrís, fet de pedra, a l'igual que la resta dels paraments. De cada costat puja un tram d'escala, de forma simètrica fins arribar a l'alçada de l'edifici social.

Antigament aquesta font es trobava en el xamfra d'una casa, just on actualment hi ha plantada una olivera.

Aquesta parcel·la amb l'edifici social es va reformar als anys 50 del segle passat. Abans, la font estava uns metres desplaçada on ara hi ha una olivera.