Font de la plaça de la Coma
Sant Esteve Sesrovires

Plaça de la Coma

Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

La Font de la Plaça de la Coma és una font construïda a la plaça de la Coma, darrere el Dipòsit d'aigua de la Coma, ocupant la banda de llevant de la plaça. La font està configurada per una composició arquitectònica que centra un espai o zona enjardinada on s'hi troba situada una antiga olivera i una taula amb bancs per poder reposar i fer ús de la font. El conjunt de la font està constituit per un mur de pedra lleugerament corbat, en el qual s'hi disposa a la seva part central el broc de la font amb la bassa de recollida d'aigua, construïda amb maó ceràmic massís. El mur disposa d'un capçaner construït amb maó ceràmic col·locat a plec de llibre i un banc de pedra al llarg de tota la seva llargada. Davant la font hi és plantada una antiga olivera, la qual queda situada en un escosell circular construït amb pedra. Una taula i dos bancs de formigó, acaben de configurar aquest espai entorn de la font.