Basament Antiga Font 3 -Plaça de la Coma-
Sant Esteve Sesrovires

Plaça de la Coma

El basament es conserva en bon estat però sense la font.
    Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires / Carrer Major, 8-10
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Basament d'una antiga font canalitzada situat a la plaça de la Coma, al costat de del dipòsit d'aigua de la Coma, el qual rebia l'aigua del pou de Can Canals, conservat actualment en el parc Canals i Nubiola. Basament de forma circular d'aproximadament 1,5 m de diàmetre construït amb lloses de pedra. En el centre del basament s'hi conserva la peanya (o una reconstrucció) sobre la qual havia de recolzar l'antiga font, la qual va ser enretirada. Actualment el basament resta totalment obsolet, aliè al seu ús original. Tot i que aquest basament es conserva en molt bon estat i és fàcilment visible, a l'haver perdut el seu ús original es fa difícilment reconeixible, fins i tot, pels pròpis veïns del poble.