Font de Campderrós
Vallirana

Avinguda de la Selva Negra Catalana - Carrer de la Font
    A l'encreuament entre aquests dos carrers, entre les urbanitzacions de La Solana I i II

Pintada amb grafits.
    Ajuntament de Vallirana
    Adriana Geladó Prat

Font urbana que es troba adossada a la façana de tramuntana d'una petita construcció de la xarxa d'aigües del municipi. Es tracta d'una gran fornícula d'arc escarser oberta al parament, amb un emmarcament de lloses de pissarra que està integrat al sòcol de l'edifici. Al centre de la fornícula hi ha quatre brocs de metall, força degradats en l'actualitat. La pica és rectangular i sobresurt respecte la línia de la façana. És de pedra i està disposada a mode d'abeurador. La part interior de la fornícula està arrebossada i pintada, amb diversos advertiments sobre la potabilitat de l'aigua i l'ús de la mateixa.

En l'actualitat no raja i forma part de les instal·lacions de la xarxa d'aigües del municipi.

AMICS DE VALLIRANA (2007). La Vallirana del segle XX. Imatges i Memòria. Vallirana: Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, p. 35. OLLÉ, Francesc (2016). Vallirana, poble d'aigua. Vallirana: Amics de Vallirana, p. 24, 25.