Fons fotogràfic de Pujalt a l'Arxiu Nacional de Catalunya
Pujalt

Arxiu Nacional de Catalunya. C. de Jaume I, 33-51. 08195 Sant Cugat del Vallès

Fons d'imatges
    Generalitat de Catalunya. Plaça de Sant Jaume, 4 (Palau de la Generalitat).08002 Barcelona
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

A l'Arxiu Nacional de Catalunya hi ha el fons fotogràfic de Montserrat Segarra Zacarini, dins el qual en trobem diverses imatges de Pujalt. En concret, es tracta de divuit fotografies fetes l'any 1982 de diversos indrets del terme: l'església de Sant Jaume de la Guàrdia Pilosa, el poble de Conill, la capella de la Concepció de Pujalt, l'església de Sant Andreu de Pujalt, restes de la muralla de Pujalt, el carrer de les Voltes de Pujalt, els pous dels Horts d'en Gomar i vistes generals del municipi.

El fons Montserrat Sagarra Zacarini es conservà a l'estudi de l'autora al barri de Gràcia de Barcelona fins que va ser adquirit pel Departament de Presidència el desembre de 1994. El fons ingressà a l'Arxiu Nacional de Catalunya l'any 1998, quan el Banc d'Imatge i So quedà integrat a aquesta institució. L'11 de juliol de 2008 va ingressar un segon lot de documentació.