Fons d'imatges de Vallirana a l'Arxiu fotogràfic del CEC
Vallirana

Centre Excursionista de Catalunya. Carrer del Paradís, 10, 08002 Barcelona
    Darrera de la catedral de Barcelona, districte de Ciutat Vella

Fons d'imatges
    Centre Excursionista de Catalunya
    Adriana Geladó Prat

Fons d'imatges relacionades amb la població de Vallirana i que es troba ubicat a la seu del Centre Excursionista de Catalunya (CEC). Està format per un centenar de fotografies datades entre finals del segle XIX i finals del segle XX, tot i que majoritàriament es documenten dins les tres primeres dècades del segle XX. Estan atribuïdes a diversos autors i catalogades dins de les Col·leccions Fotogràfiques, l'Estudi de la Masia Catalana i els Fons personals de l'arxiu fotogràfic del CEC. Presenten imatges relacionades amb diversos aspectes de la població de Vallirana (avencs, masies, patrimoni natural, grups de gent, etc.) i es troben en suport paper i vidre, en general en blanc i negre.

Les imatges són extretes de l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya.

Http://cec.cat/patrimoni-cultural-del-centre-excursionista-de-catalunya/arxiu-fotografic-cec/ (Consulta: 29-05-2017).