Arxiu Municipal de Vallirana Vallirana

Carrer Major, 329

Fons documental
XIX-XXI
Física
Ajuntament de Vallirana
Adriana Geladó Prat

L'arxiu municipal de Vallirana està format pel fons documental generat pel consistori, amb un abast cronològic que va des de l'any 1826 fins a l'actualitat. La documentació està dipositada en diversos edificis, tot i que la gestió i la part més destacable es troben al soterrani de l'ajuntament. Aquesta informació es troba instal·lada en una sala equipada amb prestatgeries metàl·liques, inventariada i guardada en arxius definitius. El fons està classificat en les seccions següents, amb les dates inicials: Administració General (1826), Hisenda (1847), Proveïments (1937), Beneficiència i assistència social (1876), Sanitat (1880), Obres i Urbanisme (1896), Seguretat pública (1906), Serveis Militars (1881), Població (1863), Eleccions, Ensenyament (1859), Cultura (1942), Serveis Agropecuaris i Medi Ambient (1933), i Joventut.

Font: fons documental de l'Arxiu Municipal de Vallirana.