Fons d'Imatges de l'Associació Amics de Vallirana
Vallirana

Carrer del Molí, 2-4
    Dins de la Masia-molí de can Batlle, on té la seva seu l'Associació d'Amics de Vallirana

Fons d'imatges
    Associació d'Amics de Vallirana
    Adriana Geladó Prat

Fons d'imatges situat a la seu de l'Associació d'Amics de Vallirana, en una de les sales de la Masia-molí de can Batlle. Està format per fotografies en paper i digitalitzades, majoritàriament datades dins del segle XX (conserven una única imatge del segle anterior). Les imatges reflecteixen diversos aspectes de la població: manifestacions festives, celebracions religioses, grups escolars i d'altres entitats de l'època, etc. En general estan guardades en àlbums fotogràfics, ben protegides. El fons també compta amb diverses ampliacions en paper d'aquestes imatges, que s'han utilitzat en diferents exposicions.

Les imatges són extretes de l'Associació d'Amics de Vallirana.

El Fons d'imatges de l'Associació d'Amics de Vallirana es va crear en el mateix moment en que es va posar en funcionament l'entitat, l'any 1984.

Font: fons d'imatges de l'Associació d'Amics de Vallirana.