Fons d'imatges de Folgueroles a l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya
Folgueroles

Fons d'imatges
    Diversos autors
    Cultural
    Centre Excursionista de Catalunya (CEC)
    Adriana Geladó Prat

Fons d'imatges relacionades amb la població de Folgueroles, i que es troba ubicat a la seu del Centre Excursionista de Catalunya (CEC). Està format per un setantena de fotografies datades entre finals del segle XIX i principis del segle XXI (entre els anys 1880 i 2001 aproximadament), tot i que majoritàriament es documenten dins de la primera meitat del segle XX. Estan atribuïdes a diversos autors i catalogades dins de l'Arxiu Fotogràfic del CEC: Col·leccions fotogràfiques i Estudi de la Masia Catalana. Presenten imatges relacionades amb diversos aspectes de la població, sobretot pel que fa als edificis religiosos, els carrers del nucli urbà i les masies, i es troben en suport paper i vidre, gelatina i plata i en negatius, en general en blanc i negre.

Les imatges han estat extretes de l'espai web del Centre Excursionista de Catalunya.

PONCE VIVET, Santi (2016). “Imatges històriques de Folgueroles”. La Falguera nº 44, p. 18-19.