Fita del Papiol
El Papiol

BPU.E09-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol
    Cultural
    Ajuntament del Papiol, Av. Generalitat, 7-9 | 08754 - El Papiol
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

En un extrem de la plaça de Joan Fuster es troba, com a un element patrimonial fora de context, la fita termenal del municipi, provinent de Can Domènech. Està acompanyada de la corresponent senyalització patrimonial i ubicada a sobre d'un suport d'acer corten.
    La fita és un paral·lelepípede de pedra sorrenca local, gravada només per un cantó amb la llegenda: "PAPIOL", i entre les dues primeres lletres, hi h la creu de Santa Eulàlia, patrona de la població.

Segons informació oral de la Senyora Teresa Bofarull, la fita es va trobar al límit amb el municipi de Rubí, en terres de Can Domènec.

Marcava el límit del terme municipal del Papiol i estava ubicat en terrenys de Can Domènech. Probablement es tracti d'un afitament del segle XIX.