Escorxador municipal
Arenys de Munt

Torrent d'en Puig cantonada carrer Barbeta

Ajuntament d'Arenys de Munt (Rambla Francesc Macià, 59)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici format per dues ales disposades en "L", de planta rectangular. Cobertes de teules, l'ala esquerra, a dues aigües i el carener paral·lel a les façanes llargues. L'ala central és de coberta composta; el cos central a quatre aigües amb l'encavallada de fusta i els laterals a dues aigües i el carener paral·lel a la façana.
    El cos central de l'ala principal consta de planta baixa i altell, la resta només de planta baixa. Conserva els embarrats de l'antic escorxador.

Antic escorxador municipal rehabilitat per ubicar-hi entitats juvenils. Els escorxadors municipals són uns edificis sovint oblidats però que caracteritzen una època determinada de cada municipi, en alguns casos de curta durada. Formaven part important del comerç de la carn i afectava directament a productors, comerciants i usuaris locals.