Barraca de Can Lloveras
Arenys de Munt

Tercer bosc de Bellsolell
    Pujant pel Rial de Bellsolell

Jordi Montlló Bolart

Barraca de vinya o de pagès de planta rectangular (3'2 x 2'3 m. ) amb la coberta de volta de tartana amb maó pla. Per la part exterior ha estat arrebossada i té un annex afegit a la banda dreta, de planta rectangular, sense tancament i amb la coberta de fibrociment recobert de pòrtland.
    A l'interior és visible la volta de maó pla i en el racó de l'entrada, a la dreta, és on es feia foc.

Actualment s'hi guarden les eines del camp, però durant uns anys es feia servir de cort per l'ase.

Feta pel besavi del senyor Pere Marpons Colomer, el senyor Ramon Marpons. Aquest va plantar vinya fins que la fil·loxera la va matar. Després va plantar garrofers, fins la gelada de l'any 1956. Finalment es cultiven maduixers. La família Marpons ha treballat aquesta terra des de fa generacions sota arrendament. La propietat de la finca és de Can Bellsolell.