Ermita de Can Bombí
Arenys de Munt

Damunt el Rial de Corsaví

Jordi Montlló Bolart

Ermita rural d'una única nau amb absis frontal i sagristia lateral de planta quadrada. Coberta de teules a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal. Campanar d'espadanya o de paret en el coronament de la façana. Portal de punt rodó amb dovelles de pedra ben treballada a imitació de les portalades de les antigues masies.
    A l'interior es conserva una Pietat i un Sant Crist. L'altar és una pedra plana damunt un pilar circular. La imatge principal és una rèplica de la Moreneta.

Construïda en la segona meitat del segle XX a imitació de les ermites de l'entorn, juntament amb la masia i la masoveria, després de preparar el terreny d'unes antigues vinyes que l'avi del propietari actual tenia.
    Cada diumenge el mossèn de Torrentbó hi feia missa