Can Vives
Arenys de Munt

Al costat de Can Catà de Dalt.
    Pujant pel Rial de Corsaví, passat Can Bombí i al costat de Can Catà.

Jordi Montlló Bolart

Masia de tres cossos i de planta rectangular, consta de plata baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal. Porta principal de llinda recta, està desplaçada de l'eix de verticalitat amb el carener. Hi ha una finestra a cada costat amb reixa de ferro forjat i els muntants, la llinda i l'ampit de pedra granítica ben treballada, igual que les tres finestres de la planta pis. Banc corregut a banda i banda del portal d'entrada. Els escaires de la façana també estan reforçats amb pedra granítica ben escairada.
    Edifici annex a l'esquerra, que consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules a dues aigües i el carener perpendicular. Tant la planta baixa com la planta pis són zones obertes amb arcades: dues a la planta baixa i quatre a la planta pis, aquestes amb baranes d'obra. Les tres façanes de la planta pis tenen arcades de mig punt, a la lateral cinc i a la façana posterior quatre més.

CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg. 52.