Els Cups de l'Enric
Òdena

Desconegut

No està identificat el lloc de la troballa
    Ajuntament d'Òdena. Plaça Major, 2
    Lluís Pedraza i Jordana

Aparició en superfície de diversos fragments de ceràmica romana d'època baix imperial, sobretot material de construcció i d'emmagatzematge. Consta també la presència d'una vora d'un plat forma Rigoir 1, de Terra Sigil·lada ataronjada, amb decoració estampada de cercles dentals, amb un arc cronològic que abasta des del segle IV avançat fins ben entrat el segle V.

Sense referències

JÀRREGA I DOMÍNGUEZ, Ramon (1991): "La comarca de l'Anoia a l'època tardo-romana. Un estat de la qüestió", Estrat revista d'arqueologia, prehistòria i història antiga, núm. 4. Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada, Igualada, p. 61-82.
    JÀRREGA DOMÍNGUEZ, Ramon (1992). Poblamiento y economía en la costa este de la Tarraconense en época tardorromana (siglos IV-VI), vol.II. Tesi doctoral, Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).