El sender dels Miradors

Coll de la Fita

Sense data
    El sender fou homologat com a tal l'any 1980
    Departament de Medi Ambient i Habitatge. Av. Diagonal, 523-525. 08029-Barcelona.
    Laia Massansalvador Soler

Ruta Sitges- Canet de Mar GR-5, 214 km. Recorregut que va de Sitges a Canet de Mar, passant pel Parc Natural del Garraf, segueix cap al Penedès, puja cap a la muntanya de Montserrat. Des de Montserrat l'itinerari va cap al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac i travessa Sant Llorenç Savall, Gallifa i Sant Miquel del Fai. Posteriorment, entra al Parc del Garraf pel Coll de la Fita, prop de Sitges i, després de passar pel Masset de Dalt i per Can Grau, surt del Barri de l'Hospital, prop d'Olesa de Bonesvalls.

Connexions amb altres senders: GR 92.- A Sant Martí de Montnegre i al massís del Garraf amb les variants GR 92-3 i GR 92-4, GR 4.- A Montserrat, GR 6.- A Montserrat i amb la variant GR 6-1 també a Montserrat, GR 96.- A Montserrat, GR 172.- A Montserrat, GR 2.- A Aiguafreda, GR 173.- Amb la variant GR 173-1 a Sant Llorenç Savall, GR 97.- A la Beguda Alta i a Sant Celoni

ARNAU RECASENS, Albert; SANS FLORES, Miquel Julià; SIERRA ROURA, Jordi Albert."7 recorreguts amb bicicleta per descobrir el Garraf". Gavà: Ajuntament de Gavà.