Edificis d'habitatges (carrer Alfons Sala)
Olesa de Montserrat

Carrer Alfons Sala, núms. 8-10-12 i 14-18

Neoclàssic
    Arrebossat de la façana deteriorat a la casa de la dreta.
    Pla Especial de Protecció d'Olesa de M (14/06/94)
    Jordi Piñero Subirana

Conjunt de dos edificis d'habitatges adjacents en els quals destaca la uniformitat d'alçades i les façanes de composició clàssica, amb treballs a la cornisa superior i a les motllures i relleus realitzats amb estuc. Ambdós edificis consten de planta baixa més dues plantes pis, i tenen balcons a l'exterior, imentre que les plantes baixes estan destinades a comerços. La casa de l'esquerra (núms.14-18) té una composició d'estil més clàssic, amb pilastres impostades i un coronament a la part superior en forma de frontó semicircular. La casa de la dreta (núms. 8-10-12) presenta una arquitectura més popular.

Cronològicament poden situar-se al voltant dels anys trenta, moment d'expansió de l'eixample.