Edifici d'habitatges del carrer Alfons Sala, 48
Olesa de Montserrat

Carrer Alfons Sala, núm. 48

En procés de restauració.
    Pla Especial de Protecció d'Olesa de M (14/06/94)
    Jordi Piñero Subirana

Casa destinada a habitatges situada en una cantonada de l'eixample. Es tracta d'una construcció senzilla però amb certs tocs modernistes a la façana. Per exemple, les rajoles de ceràmica col·locades sobre les llindes de les balconeres o els relleus fets amb estuc sobre els portals i finestres a la planta baixa. Es tracta d'un edifici de planta rectangular amb planta baixa més dos pisos. Els murs són de maó i arrebossats. Un altre element singular és el coronament al terrat en forma de frontó escalat. També són interessants els reixats de la porta i finestres de la façana del carrer Alfons Sala.

Edifici corresponent a l'època d'urbanització de l'eixample; entorn de la dècada de 1920. Segons el Cadastre fou construït el 1921.

(1987) Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. Butlletí mensual, núm. 40