Dos habitatges entre mitgeres (carrer Alfons Sala)
Olesa de Montserrat

Carrer Alfons Sala, núms. 50-52-54-56-58

Pla Especial de Protecció d'Olesa de M (14/06/94)
    Jordi Piñero Subirana

Conjunt de dues cases entre mitgeres representatives d'un tipus d'habitatge de nivell mitjà construït en el moment de creixement de l'eixample. Es tracta de dos edificis de planta baixa més dues plantes, amb una alçada que segueix la normativa proposada per al sector. Els dos edificis presenten un mateix tipus de composició de façanes, d'una línia clàssica modesta amb una ornamentació gairebé nul·la però de línies elegants. Les façanes consten de llargs balcons correguts, amb baranes de fosa. A la part superior destaca una estreta cornissa decorada amb dentellons, sota la barana del terrat.

Habitatges edificats a la primera època de l'eixample. Segons el Cadastre, l'any 1924.