Edifici al carrer de Barcelona, 38-44
Castellterçol

C. de Barcelona, 38-44.

Eclecticisme
    Virgínia Cepero González

Edifici aïllat, de planta rectangular, que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és a dues vessants, de teula ceràmica aràbiga, i el carener paral·lel a la façana principal, que es troba alineada amb el carrer.
    La façana principal presenta obertures rectangulars, de disposició simètrica.
    A la façana de migdia, a la primera planta, hi ha una gran galeria, amb embigat de fusta vist, emmarcada per columnes de pedra, que forma el balcó del pis superior.
    L'edifici està coronat per una cornisa lineal, que es contraposa amb el lateral triangular de la coberta.

Esmentat a la normativa del PGOU de 1981 com un element a protegir en un futur catàleg.

La casa va ser construïda a principis del segle XX, en el primer eixample de Castellterçol, amb edificis de la tipologia ciutat jardí.