Dues cases aparellades al passeig de la Muntanya, 26-28
Granollers

Passeig de la Muntanya, 26-28.
    A la zona d'eixample de Granollers

Desconeguda
    Jordi Piñero Subirana

Conjunt de dues cases aparellades, emplaçades al passeig de la Muntanya, que es poden considerar representatives d’un tipus de modernisme popular, de característiques molt senzilles.

Cada casa consta tan sols de planta baixa. Les dues façanes, idèntiques, estan formades per una finestra i una porta d’entrada, emmarcades amb motllures d’influència modernista. Les reixes són amb cintes cargolades. A la part superior les dues cases queden unides per un capcer travessat per dos estrets frisos de ceràmica. En aquest espai s’hi incorporen també les obertures de ventilació.

Antigament la zona on ara hi ha el passeig de la Muntanya era un gran terreny propietat de Mariano Fortuny. L'any 1894 començà la seva urbanització, segons consta en l'arxiu de l'Ajuntament de Granollers.

Segons dades del cadastre, la casa número 26 hauria estat construïda l’any 1925.