Casa del Carrer Barcelona, 24
Granollers

Carrer de Barcelona, 24.
    A la zona d'eixample de Granollers

Desconeguda
    Façana lleument degradada, amb brutícia i pintades
    BPU
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic de Granollers. Núm. R-014. Protecció de tipus VII: Edificis substituïbles.
    0766808DG4006E0001DI
    Jordi Piñero Subirana

Casa d’habitatges entre mitgeres d’un estil popular/eclèctic propi de la segona meitat del segle XIX.

Consta de planta baixa i dues plantes pis. La façana és plana, coronada per una cornisa i barana. L’element que caracteritza la façana són les franges horitzontals d’esgrafiats. Consta d’un sol eix d’obertures, amb buits de proporcions verticals tancats amb persiana de llibret mòbil i balcó amb barana de ferro de barrots i dibuixos.

Segons dades del cadastre, aquest edifici s’hauria construït el 1869.

CUSPINERA, Lluís; OLIVERAS, Vicenç; VALLS, Joan; VILA; Lluís ( 2003). Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Arqueològic de Granollers. Ajuntament de Granollers. Fitxa R.014.