Dipòsit Marquès de Jordana
Alella

Entre el Camí del Greny i el camp de futbol - entre el Nucli Vallbona i el Nucli Alella Parc

No conserva la coberta. Interior ple de deixalles.
    BCP (Catàleg Patrimoni d'Alella - 2010)
    Polígon 01 - parcel·la 26
    Jordi Montlló Bolart

Dipòsit d'aigua, de planta rectangular (2'10 x 0'9 m.) per la recollida d'aigua pluvial, possiblement per regar la vinya o els camps de conreu pertinents. No s'observa el petit dipòsit annex que sovint tenien aquestes estructures per fer el "caldo bordolés" (boullie bordelaise), i que es feia barrejant aigua i calç amb sulfat de coure per sulfatar la vinya. Tampoc conserva la coberta, que acostumava a ser de volta de maó pla. Les parets són d'obra de maó pla.
    S'hi accedeix pujant pel camí del Greny, un cop arribem a l'alçada d'unes vinyes amb una barraca a mitja pendent, les voltem per darrera i agafem un corriol que ens hi portarà tot seguit. També s'hi pot anar per la urbanització Alella Parc. Per un camí - corriol que surt a mà esquerra del primer carrer asfaltat.

MONTLLÓ, Jordi i FONT, Josep (2007). Inventari d'arquitectura rural i popular d'Alella. Inèdit.